Ny digital plattform till spännande bostadsprojekt i Borås, Loft 46

Vi på Rivercode har tillsammans med vår kund Järngrinden tagit fram en ny digital plattform till ett av deras spännande bostadsprojekt i Borås. Järngrindens bostadsrättsförening Loft 46 erbjuder det unika boendet som många köpare söker. Med takboende som inspirationskälla och ökad efterfrågan efter centralt boende i Borås byggs fyra bostadsplan med 31 bostadsrätter ovanpå det befintliga huset mellan Kvarngatan och Källegatan.

Loft 46

Vårt primära fokus på Rivercode har varit att skapa en digital plattform som rättvis presenterar projektet och vi har lagt mycket kraft på nyttja skärmytan optimalt oavsett enhet för att visa dem vackra bilderna som Sightline Vision har skapat.

Vi har även fokuserat på att göra det enkelt för besökaren att hitta information och att ge mäklaren en god upplevelse vid administration av prislistan. Med en god användarupplevelse för både kund och mäklare har vi skapat en digital plattform som ska ge intressenter en möjlighet att kliva in i en digital version av verkligheten.

”Rivercode har skapat en digital plattform som erbjuder användaren en helhetsupplevelse. Den ger bostäderna en rättvis bild.”, säger Karin Holmerin, Marknadschef på Järngrinden

Välplanerade lägenheter i olika storlekar, terass, balkong, härlig skymd utsikt och närhet till hela citys utbud är några av de fördelar som Loft 46 erbjuder. Det är här du bor ostört mitt i Borås City. På brfloft46.se finns mer information om projektet, området, bostäderna, priser och mer därtill.

Oliver Dahlberg