Petri Vanhatapio kliver in som Business Manager i Rivercode

Rivercode 2019

Efter ett starkt 2018 är det dags för Rivercode att ta nästa steg. Med det sagt är vi glada att få hälsa Petri Vanhatapio välkommen till oss. Petri kommer kliva in som Business Manager i Rivercode och går samtidigt in som delägare i bolaget.

Petri har tidigare arbetat i ledande positioner i snabbväxande e-handelsbolag och sitter även med i ett antal styrelser för sin e-handel och digitaliseringskompetens samt erfarenhet av tillväxtbolag. Då det finns en stor kunskap av e-handel som beställare men också ett stort kunnande av tillväxt och affärsutveckling ser vi det som ett viktigt tillskott i Rivercodes fortsatta resa.

I samband med detta hälsar vi även Robin Gustafsson välkommen in som delägare. Robin har arbetat hos oss sedan 2017 som designer & webbutvecklare och är en duktig och omtyckt medarbetare.

”Rivercode grundades med en stark passion för programmering och i med detta får jag möjlighet att kliva in ytterligare i de utvecklingstekniska delarna och dela försäljning och affärsutveckling tillsammans med Petri.” – Oliver Dahlberg, VD & utvecklingsansvarig

Vi tackar alla våra kunder för ett fantastiskt år och ser fram mot att möta ett spännande 2019 tillsammans med er.

Oliver Dahlberg